Viewed 54 times 0 Answers
0
، همسر من میخواد اینساید اقدام کنه پذیرش یه کالج رو گرفته و دو ماه اینده وارد خاک کانادا میشه و بعد از گذروندن دوره زبان مدارکش رو برای تبدیل ویزای توریستی به تحصیلی سابمیت میکنه ، فکر کنم اواسط یا اواخر بهمن بشه پذیرش کالج برای ماه می هست با توجه به اینکه میگن روند بررسی پرونده ها توی کانادا بدلیل بررسی پرونده مردم افغانستان کند شده ، احتمال داره که ایشون برای ترم می ویزا نشن؟
2021-09-17 09:38:00 Canada ویزا #وارد خاک کانادا
Similar Question:
#وارد خاک کانادا

چند روز قبل از شروع ترم میتونیم وارد خاک کانادا بشیم؟ ???
2021-09-07 11:43:00 #Canada [وارد خاک کانادا] ویزا

اگر در نامه پذیرش دانشگاه عنوان بشه که کورس ممکن هست آنلاین برگزار بشه ، برای ویزا چه مشکلی پیش میاد ، آیا ویزا میدن با این شرایط ؟؟ و اگر ویزا بدن میشه وارد خاک کانادا شد و کورس آنلاین و گذروند ؟!
2021-09-09 10:10:00 #Canada [نامه پذیرش دانشگاه] ویزا

اگر پدر و مادر ویزا توریستی داشته باشن برای بار اول توی پنج سال هر موقع دلشون بخواد میتونن بیان یا باید حتما توی شش ماه اول یا بازه زمانی خاصی وارد خاک کانادا بشن ولا ویزاشون باطل میشه ؟
2021-09-14 09:43:00 #Canada [پدر و مادر] ویزا

، همسر من میخواد اینساید اقدام کنه پذیرش یه کالج رو گرفته و دو ماه اینده وارد خاک کانادا میشه و بعد از گذروندن دوره زبان مدارکش رو برای تبدیل ویزای توریستی به تحصیلی سابمیت میکنه ، فکر کنم اواسط یا اواخر بهمن بشه پذیرش کالج برای ماه می هست با توجه به اینکه میگن روند بررسی پرونده ها توی کانادا بدلیل بررسی پرونده مردم افغانستان کند شده ، احتمال داره که ایشون برای ترم می ویزا نشن؟
2021-09-17 10:08:00 #Canada [وارد خاک کانادا] ویزا

برای ترم ژانویه از کی میشه وارد خاک کانادا بشیم ؟؟؟
2021-10-02 08:14:00 #Canada [برای ترم ژانویه] ویزا

امکانش هست برای مستر دو ساله ویزا بگیرم و وقتی وارد خاک کانادا بشم ولی اونجا مستر یکساله شرکت کنم ، چون مدت زمان اقامت کاهش پیدا میکنه
2021-10-04 13:01:00 #Canada [وارد خاک کانادا] ویزا

امکانش هست برای مستر دو ساله ویزا بگیرم و وقتی وارد خاک کانادا بشم ولی اونجا مستر یکساله شرکت کنم ، چون مدت زمان اقامت کاهش پیدا میکنه میخوام بدونم اجازه تغییر مستر دو ساله به یکساله بعد از گرفتن ویزا میدن؟
2021-10-04 14:15:00 #Canada [وارد خاک کانادا] ویزا

، من پرونده اکسپرس اینتری دارم و مین خودم هستم ولی هنوز دعوتنامه دریافت نکردم ، همسرم براش موقعیت جاب افر پیش اومده میتونه پرونده جداگانه داشته باشه و با ویزای دوساله کار وارد کانادا باشه ؟ منافاتی با پرونده اکسپرس نداره ؟ اگه یه وقت همزمان بشه هردو ؟
2021-09-12 23:48:00 #Canada

2021-09-17 10:08:00 #Canada